A gép

A Speedfitness EMS készülék gyártója a német miha bodytec GmbH.
A gyártó honlapja: www.miha-bodytec.de

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.
A laptop méretű vezérlő egységet bárhol fel lehet állítani, akár a gyártó által kifejlesztett, vagány mobil-szisztémával, akár az impozáns és stabil állvánnyal. A géphez és az edzéshez elegendő mindössze 2 nm és egy egész edzőtermi berendezés képességeivel felér.

Átlátható, könnyen kezelhető menürendszere biztosítja, hogy felhasználójának és üzemeltetőjének különösen kényelmes legyen az edzés elsajátítása és gyakorlása.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre. Akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre vagy külön-külön is.

Chip kártya rendszer
A beépített Chipkártya leolvasó rendszer lehetővé teszi, hogy a személyes beállításokat lementsük, a következő edzésen pedig egy gombnyomással ismét elérjük őket. Így garantálja a Speedfitness, hogy személyre szabott edzésedet ott folytathatod, ahol legutóbb abbahagytad.

Copyright © 2011 Best Contour - Minden jog fenntartva! Design & Programozás: Arteries Studio