Rólunk

Hozd ki magadból a maximumot - fordíthatnánk szabadon, de koncepciónk sokkal többet nyújt annál, mint amennyit első ránézésre ígér.

Stúdióink az elektromos izomstimuláció módszerét használják, hogy lényegesen hatékonyabb, gyorsabb és izgalmasabb edzésformát kínáljanak vendégeink számára - legjobb formájuk elérésének érdekében. Szolgáltatásunkkal egy tátongó piaci rést töltünk be a fitness-, beauty-, élsport- és rehabilitáció területei között. Vendégeink a legkülönfélébb célokkal kezdenek el edzéseinkre járni és meglepődve tapasztalják, hogy nem csak egy adott problémájukra nyújtunk megoldást, hanem számos más téren is fejlődést könyvelhetnek el magukon. 

Ez a speedfitness sikerének egyik legfőbb titka: a fogyás, izomépítés, feszesedés mellett megszűnnek az ízületi fájdalmak, a hát- és deréktáji panaszok, valamint javulnak a gátizom-gyengeségéből eredő egészségügyi problémák is.

A látható és érezhető sikerek, a gyors edzésidő, a személyes törődés és a minőségi környezet hihetetlenül lelkes, elégedett vendégkört eredményeznek. Ez az a faktor, ami bennünket is arra késztet, hogy a maximumot célozzuk meg.

Ezért jött létre a Best Contour Speedfitness Stúdió, mely trendi, sokrétű szolgáltatását egy állandó minőségi színvonalon kínáljuk vendégeink számára.


A speedfitness multi-edző készülék edzésprogramjainak eredményessége nagyban függ attól, milyen felkészültségű edzőkkel dolgozik együtt. Ahhoz, hogy az alakformálás, és a zsírégető edzés, vagy akár a testépítés gyorsan és látványos eredményt hozzon, felkészült edzőkre, és szakmailag megkérdőjelezhetetlen háttérre van szükség!!!

A stúdiónk edzői a sport, a mozgás, a testedzés teljes jogú szakemberei.
Tudásukat, melyet a Testnevelési Egyetemen szerezték, most az Ön hatékony edzésére fordítják.

Edzőink a személyre szabott, közös edzésprogramok kidolgozása mellett szaktanácsokkal, életmód tanácsokkal segítik a tökéletes alak eléréséhez.
A MINŐSÉGET NEM CSAK A SZALON KÜLSEJE HATÁROZZA MEG!!!

 

 

Copyright © 2011 Best Contour - Minden jog fenntartva! Design & Programozás: Arteries Studio